Loading...
.
Home » » Setup Quran kat Microsoft Word

Setup Quran kat Microsoft Word

18 August 2011

Perhatian kepada semua orang terutama kepada Ustaz atau Ustazah yang nak buat soalan kat Microsoft Word, nak masukkan ayat Quran ke dalam MS Word, boleh download program ni.. Gerenti memudahkan kerja.. Tak Percaya ???? Klik baca lagi...

Sekarang, korang download dan install jer kat komputer korang.. Program ni berfungsi kat MS Office Word..
Langkah 1: Install yang ni dulu Setup Quran kat Microsoft Word
Langkah 2: Install lak yang ni..Setup Font Al Hami Jawi V.20 Tak nak install pun tak per..
Langkah 3: Dah tak ade langkah lagi.. Boleh guna pun.

5 comments:

Anonymous,  May 2, 2010 at 10:08 AM  

mmg bagus program ni... tq..

ustaz May 2, 2010 at 10:11 AM  

penyu.. mcm mana nk guna ? perlu ada microsoft arabic tak?

ustazah May 2, 2010 at 10:13 AM  

terima kasih kongsi program ni..

Anonymous,  June 2, 2010 at 8:23 AM  

tak perlu ada microsoft arabic pun..

Anonymous,  June 2, 2010 at 8:39 AM  

setup utk office 2007 pun boleh gak ni..

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi memberi komen..

Followers

SILALAH KLIK IKLAN YANG DIPAPARKAN..

Popular Posts

PENAFIAN :

Saya adalah tidak bertanggungjawab bagi apa-apa kehilangan atau kerugian yang disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi dari laman blog ini. Iklan-iklan yang dirujuk dalam laman blog ini tidak boleh dianggap sebagai agen ataupun syarikat yang disyorkan oleh saya...

  © LAMAN UTAMA Dicipta oleh Rizal Yusof 2009

Kembali ke ATAS